6 Φαντάροι στο 565 Τάγμα Λαγού-Κραυγή Απόγνωσης

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/06/6-565.html

«»Το σύντομο αλλά περιεκτικό κείμενο των συνάδελφων φαντάρων από το Λαγό πρέπει να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στην Ταξιαρχία και το ΓΕΣ…
Οι λύσεις έπρεπε να είχαν δοθεί ήδη και όχι να φτάσουμε στο σημείο ολόκληρο τάγμα να απαρτίζεται από (6) στρατιώτες.
Αλλά βλέπεις, τόσο ο Α/ΓΕΣ Ζιαζιάς, όσο και ο ΥΕΘΑ-πρόσφατα αποστρατευθείς, πρώην Α/ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Φραγκούλης Φράγκος, έχουν άλλα θέματα να ασχοληθούν. Έτσι, την ίδια ώρα που οι φαντάροι «τρελαίνονται» στις υπηρεσίες και ξεπερνούν κάθε όριο αντοχής από το ατελείωτο τρέξιμο, θύματα και αυτοί της οριακής επάνδρωσης πολλών μονάδων της παραμεθορίου, οι βουλευτές των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ σκοτώνονται μεταξύ τους για να μην κλείσουν τα άχρηστα στρατόπεδα ή να ανοίξουν νέα στις εκλογικές τους περιφέρειες.

Όλα για την ψήφο.
Τα νέα παιδιά που ντύσαμε υποχρεωτικά στο χακί, τα εκμεταλλευόμαστε με κάθε τρόπο και τα γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια!
Απαιτούμε από το ΓΕΣ να κινητοποιηθεί άμεσα και να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται προκειμένου να ανακουφιστούν οι φαντάροι και να απαντηθούν τα τεράστια προβλήματα που έχει η δημιουργήσει ο κακός σχεδιασμός του Πενταγώνου, η κακοδιοίκηση της μονάδας και το άθλιο σύστημα των πελατειακών σχέσεων.

Ας τους δώσουμε το λόγο:
565 ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ, ΜΕ 6 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ!
Έχουμε φτάσει στο απροχώρητο. Κάθε μέρα υπηρεσίες. Κάθε μέρα αγγαρείες, με έναν διοικητή να απαξιώνει τελείως και με στελέχη που μας τρέχουν όλη μέρα, χωρίς να έχουμε καθόλου ελεύθερο χρόνο. Με ένα 1Ο Γραφείο που μόνη του έννοια είναι τα έσοδα από το ΚΨΜ.

Κάνετε κάτι για εμάς.
Δεν παρακαλούμε .
Απαιτούμε μια δίκαιη θητεία
Κάνετε κάτι.. «»

Να προσθέσουμε ότι ταγμα με 6 στρατιώτες δεν υφίσταται….κόψτε τα βύσματα κόψτε τις αποσπάσεις σε υπηρεσίες βλακείς όπως οι λέσχες αξιωματικών και τα ΚΑΑΥ ,όπως οι λόχοι στρατηγείου με όλους τους γιωτάδες βουτυρομπεπέδες.

Ίση θητεία για όλους και να τονίσω ότι το κακό αρχίζει από το κεφάλι από κάτι στρατηγούς και ταξίαρχους που ενώ βάζουν τα δικά τους άτομα-βύσματα σε γραφεία και βσυματικές θέσεις από την άλλη το παίζουν κομμάντα και τρέχουν και φοβερίζουν στρατιώτες και κατωτέρους τους δήθεν για λόγους πειθαρχίας. Αν θέλουμε να πάμε μπροστά πρέπει να αφήσουμε τα κόμπλεξ μας και τις αδυναμίες μας…Να τονίσουμε επίσης ότι ανοίγει και το βυσματικό κέντρο νεοσυλλέκτων στην καλαμάτα. Το ότι κάποιοι μεγαλο-πολιτικοί είναι από εκεί μόνο τυχαίο δεν είναι. Το ότι κάποιοι στρατιωτικοί το συνυπέγραψαν μας κάνει να μαντεύουμε στις επόμενες κρίσεις κάποιοι θα πάρουν μπονους….

Κανένας στρατιώτης στην ηπειρωτική ενδοχώρα ,όλοι στα σύνορα σε στρατόπεδα πρότυπα νατοικών προδιαγραφών με ανθρώπινες υπηρεσίες!

Πείτε μας την άποψή σας...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s