ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Παρουσίαση Βιβλίου : Γεώργιος Δημητρόπουλος “ Λήψη Απόφασης. Μια τέχνη στο σύγχρονο πεδίο μάχης”.

Από τον Νικόλαο Χατζηευαγγέλου που κάλυψε την εκδήλωση

Από τον Νικόλαο Χατζηευαγγέλου που κάλυψε την εκδήλωση

Ο Σύλλογος Ελλήνων Εφέδρων Πεζοναυτών με ιδιαίτερη χαρά παρουσίασε το βιβλίο του Γιώργου Δημητρόπουλου, “ Λήψη Απόφασης. Μια τέχνη στο σύγχρονο πεδίο μάχης” τη Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014.

Ο συγγραφέας του βιβλίου, εν ενεργεία αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων, παρουσίασε το βιβλίο του στην αίθουσα των γραφείων του Συλλόγου των Πεζοναυτών την οποία ευγενικά μας έχει παραχωρήσει ο Σύλλογος Κρητών Μελισσίων, “Ερωτόκριτος”.Σε μια ιδιαίτερα, ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, παρουσία, αρκετών εν ενεργεία αξιωματικών, και μελών των Διοικητικών Συμβουλίων συλλόγων εφέδρων, και σε ένα “γνώριμο περιβάλλον” όπως μας δήλωσε ο συγγραφέας, “μου δόθηκε η ευκαιρία να βρεθώ με πολλούς ερασιτέχνες – εραστές της Τέχνης – με τους οποίους μοιράζομαι κοινές αξίες και κοινό πάθος για τη μετάδοση της γνώσης”.

Παρουσιαστές του βιβλίου ήταν οι κ.κ. Τσιριγώτης Πέτρος, εν ενεργεία αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων και Σάββας Βλάσσης, εκδότης – δημοσιογράφος του περιοδικού “Δούρειος Ίππος” ο οποίος και συντόνισε την παρουσίαση και τη συζήτηση που ακολούθησε.

Το βιβλίο αφορά τη “Λήψη Απόφασης”, σαν μια διαδικασία σχεδίασης, μια αλληλουχία διαδοχικών ενεργειών με τελικό σκοπό την αρτιότερη επεξεργασία των δεδομένων, η οποία θα διασφαλίσει την βέλτιστη τελική επιλογή. Μια διαδικασία η οποία μπορεί κάλλιστα να εφαρμοστεί σε αρκετές δραστηριότητες της πολιτικής μας ζωής.

Η εκδήλωση, αυτή απευθυνόταν στα μέλη του Συλλόγου των Ελλήνων Εφέδρων Πεζοναυτών και εντάσσεται στο πρόγραμμα μηνιαίων παρουσιάσεων για τα μέλη του, σε θέματα Ιστορίας, Πολιτισμού, Διπλωματίας και Διεθνών Σχέσεων.

Πηγή hellenicmarines

2 thoughts on “ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Παρουσίαση Βιβλίου : Γεώργιος Δημητρόπουλος “ Λήψη Απόφασης. Μια τέχνη στο σύγχρονο πεδίο μάχης”.

  1. Ο Ελλην δεν μπορει να παρει ΣΟΒΑΡΕΣ αποφασεις (σοβαρες, ουτε καν σωστες) εμπροσθεν καλπης, σιγα μην παρει στο πεδιο της μαχης…

    Μου αρέσει!

  2. @Πάτε καλά;
    Συμφωνῶ για την κάλπη,ἀλλά το πεδίο εἶναι ἄλλη ὑπόθεση,καθώς ἐκεί το πράγμα εἶναι πολύ λιγώτερο θεωρητικό.
    Ἀλλά,ἔχουμε ὡς φυλή προνοήσει και για την ἀπευκταία περίπτωση που κινδυνεύσουμε να …νικήσουμε ἐπί του πεδίου:Χατζανέστηδες και Γεωργίτσηδες.

    Μου αρέσει!

Πείτε μας την άποψή σας...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s