Διαψεύδει ο ΑΝ.ΥΕΘΑ Κ.Ησυχος την πρόταση για περαιτέρω μείωση των αμυντικών δαπάνων

kostas-isuxos

Ανυπόστατα και υποβολιμαία χαρακτηρίζει ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος τις φημες που κυκλοφορησαν συντονισμένα από πολλά ΜΜΕ και θέλουν οι Θεσμοί να έχουν προτείνει την μείωση σε βαθμό εξάλειψης των αμυντικών δαπανών (εξοπλιστικών και λειτουργικών) για τα επόμενα έτη.

Συγκεκριμένα ανέφερε «Δεν υπάρχουν ούτε πρόκειται να υπάρξουν τέτοιες προτάσεις. Εντάσσονται στη στρατηγική απαξίωσης της ελληνικής κυβέρνησης και της μάχης που δίνει για τον απεγκλωβισμό της ελληνικής κοινωνίας από το φαύλο κύκλο της λιτότητας και της ύφεσης».

Θέλησε επίσης να ξεκαθαρίσει ότι «Δεν πρόκειται να αποδεχθούμε τον αφοπλισμό της χώρας, που θα βάλει σε κίνδυνο την ανεξαρτησία, την κυριαρχία της και την ύψιστη αποστολή που επιτελούν με τον καλύτερο τρόπο κάτω από ειδικές συνθήκες οι γυναίκες και οι άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβεβαίωσε επίσης ότι δεν θα θιχτούν οι μισθοί και οι συντάξεις των στρατιωτικών καθώς αυτό είναι κόκκινη γραμμή της κυβέρνησης κατά τις διαπραγματεύσεις.

5 thoughts on “Διαψεύδει ο ΑΝ.ΥΕΘΑ Κ.Ησυχος την πρόταση για περαιτέρω μείωση των αμυντικών δαπάνων

  1. Οι δηλωσεις της τριανδριας στην αμυνα αυτοδιαψευδονται και δεν εμπνεουν εμπιστοσυνη-ειδικα ο Καμμενος ακα Πολεμαρχος του Θεου (ΠτΘ) εχει υποσχεθει τα παντα στους παντες.

    Μου αρέσει!

  2. Με βαση δηλωσεις Τοσκα οι αμυντικές δαπάνες θα μειωθούν συνολικά 200 εκ Ευρώ και θα προέλθουν τα 100 εκ από κλείσιμο στρατοπεδων, αλλά 50 από απόσυρση υλικού και αλλά 50 απο μείωση λειτουργικών δαπανών…

    Μου αρέσει!

  3. «Με βαση δηλωσεις Τοσκα… 200 εκ Ευρώ»
    Και ἄλλα 200 ἐκ θα προέλθουν ἀπό ρεφενέ που θα κάνει το προσωπικό των Ε.Δ…

    Μου αρέσει!

  4. Απο τη στιγμη που τη διεψευσε ο ΣΥΡΙΖΑίος ΑΝΥΕΘΑ ημουν βεβαιος οτι η ειδηση ηταν…………αληθινη. Ολα τα ΜΜΕ βοούν οτι ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνει να πετσοκοψει και αλλο τις αμυντικες δαπανες. που εχουν ηδη πεσει κατω απο το 2 % του ΑΕΠ. Χαρας ευαγγελια για τον Τουρκο. Γιατι δε διαλυουν τις Ενοπλες Δυναμεις να τελειωνουμε;

    Μου αρέσει!

Πείτε μας την άποψή σας...