About Defencegreece

Το συγκεκριμένο blog πραγματεύεται κυρίως θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.

Ειναι ελεύθερο ,ο καθένας μπορει να πει την άποψη του και βρίσκεται πάνω απο συμμφέροντα, ιδεολογογικές αγκυλώσεις και στερεότυπα. Σκοπός του είναι η πληροφόρηση και η ανάλυση με σκοπό την βελτίωση ενός στρατεύματος μικρό σε αριθμό, με πολλές όμως ικανότητες. Ειμαστε μικρή σαν χώρα πάντοτε ήμασταν, πάντοτε όμως τα καταφέρναμε στα δύσκολα έστω και την τελευταία στιγμή. Ας ξαναγράψουμε  ιστορία …

email επικοινωνίας: defencegreeced@gmail.com

Όροι Χρήσης

  • Όλα τα περιεχόμενα και απόψεις που παρέχονται σε αυτό τον ιστοχώρου είναι για καθαρά ενημερωτικούς σκοπούς.
  • Ο διαχειριστής αυτού του ιστοχώρου, δεν φέρει καμία ευθύνη ως προς την ακρίβεια ή την πληρότητα οποιασδήποτε πληροφορίας που θα βρεθεί σε κάποιο εξωτερικό υπερσύνδεσμο του ιστοχώρου.
  • Η αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναδημοσίευση άρθρων από τον ιστοχώρο “defencegreece” επιτρέπεται, με την προυπόθεση να δημοσιεύεται στην αρχή ή στο τέλος του άρθρου ένας σύνδεσμος (link) με το όνομα αναφορά defencegreece προς το αντίστοιχο post σε αυτό τον ιστοχώρο.

 Παράπονα

Για οποιαδήποτε παράπονα σε περίπτωση που θίγεται κάποιος, παρακαλώ επικοινωνήστε στο defencegreeced@gmail.com

4 thoughts on “About Defencegreece

  1. Καλημέρα, ελπίζω να είσαι καλά.
    Δεν βρίσκω κάποιο ειδικό σημείο επικοινωνίας στη σελίδα γι αυτό και σου στέλνω ως σχόλιο μια σελίδα που μπορεί να σε ενδιαφέρει
    http://www.foxnews.com/slideshow/scitech/2012/06/21/military-tech-in-action/?intcmp=features#slide=3
    Καλό Σαββατοκύριακο
    Περικλής

    Μου αρέσει!

  2. Συγχαρητήρια για την εξαιρετική σας δουλειά, επικοινωνώ εδώ μαζί σας γιατί δεν βρήκα κάποιο email για να επικοινωνήσω μαζί σας. Είμαι ο διαχειριστής του http://amina-politiki.blogspot.gr/ και ήθελα να σας εκφράσω τα συγχαρητήρια μου αλλά και την πρόθεση μου εφόσον και εσείς συμφωνείτε να ανταλλάξουμε λίνκ στα φιλικά ιστολογια.

    Φιλικά Χρήστος.

    ΥΣ έχω αναδημοσιεύσει συχνά δουλειά σας πάντα με τα ανάλογα credits…

    Μου αρέσει!

Πείτε μας την άποψή σας...